"CLUJUL TRĂIEŞTE" – POVEŞTI DE SUFLET este o revistă economică, în format tipărit și electronic, ce promovează firmele din Transilvania din diverse domenii de activitate, dar și poveștile de succes ale investitorilor. Echipa redacțională este formată din jurnaliști cu peste 10 ani de experiență în presa scrisă, radio sau tv.

ECHIPA REDACŢIONALĂ

Alex Pastor
Alex Pastordirector
Florina Diana Ticlea
Florina Diana Ticlearedactor
Aura Lenghel
Aura Lengheladministrator
Cristina Pintilie Șendrea
Cristina Pintilie Șendreaeditor-coordonator
Sorin Grecu
Sorin Grecuredactor
ps.jpg
Din octombrie 2016 am lansat pe piață revista "CLUJUL TRĂIEŞTE" – POVEŞTI DE SUFLET (format A4, 210x297 mm, capsat, interior 56 de pagini color, hartie HDCL 130 gr., Coperta 4+4+Lac, carton cretat de 250 gr.), generoasă ca mărime şi număr de pagini - 60, cu un design atractiv și un format de lux, atât prin calitatea producerii ei, cât şi a firmelor pe care le promovează.

În revista "CLUJUL TRĂIEŞTE" – POVEŞTI DE SUFLET se regăsesc firme de top din diverse domenii de activitate. Totodată noi spunem povestea de succes a investitorilor şi sfaturile acestora pentru tinerii antreprenori. De asemenea, în paginile revistei, se regăsesc sfaturi utile pentru cititori, din domeniul economic şi nu numai.

Ne-am bucura să vă avem colaboratori, ca împreună să promovăm activitatea firmei dumneavoastră!

Alex Pastor, Director. Telefon: 0745635721