ANDREEA CIUPE: "Mă simt norocoasă că pot cânta după cum îmi spune sufletul"

Tânără și talentată, Andreea Ciupe reprezintă cu cinste folclorul clujean ori pe unde se duce. Mărturisește că s-a născut pentru a cânta, iar talentul și l-a descoperit în clasa I, când a urcat pentru prima dată pe scenă, în fața publicului. "De când m-am născut, mă știu tot cântând. Cântecul este o parte din viața mea, o parte din mine, și nu m-aș putea vedea altfel".
La 14 ani s-a apucat serios de muzică și este absolventă a Școlii Populare de Arte "Tudor Jarda" din Cluj-Napoca. A adunat până acum numeroase premii la festivalurile de folclor din țară. "Pe lângă premii, sfaturile pe care le-am primit de la specialiști mi-au dat putere, mi-au dat încredere și m-au determinat să muncesc mai mult și să tind întotdeauna spre mai bine", afirmă Andreea, care este sigură că talentul și bunul simț sunt ingredientele necesare unui tânăr pe a păși pe calea cântecului popular.

Recent, Andreea Ciupe și-a îndeplinit marea dorință, aceea de a realiza primul ei album de muzică populară, intitulat "Drumu’ vieții nu-l ști nime". "Am lucrat câțiva ani la acest album. Este cartea mea de vizită și sper să fie pe placul celor care ascultă și apreciază muzica populară. Mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost și sunt aproape de mine și îmi dau puterea de care am nevoie. Mă simt norocoasă că pot cânta după cum îmi spune sufletul și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru harul pe care mi L-a dăruit".

Pe Andreea Ciupe o puteți vedea și asculta în diverse spectacole în Cluj-Napoca și în țară, dar și la evenimentele deosebite din viața dumneavoastră. Este o interpretă ce pune suflet în tot ceea ce face!

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
andreeaciupe.com
Facebook: Andreea Ciupe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.