Imaginaţi-vă o nuntă fără palincă… se poate? Da, se vor servi alte specialităţi cu gust tare! Imaginaţi-vă o astfel de petrecere făra muzică… se poate, nuntaşii vor striga mai tare, nu-i aşa? O nuntă fără rochiţa de mireasă? Imposibil!!! Acest domeniu al rochiţelor elegante, de prinţese, este dominat de una dintre firmele clujene, cea denumită simplu, dar elegant, "Casa Tania".
LOCUL UNDE CLIENŢII SE NUMESC MIRESE

În salonul situat pe strada Cotită, numărul 10 (în spatele Magazinului Central), veţi găsi un întreg arsenal de specialişti, gata să răspundă în orice moment oricărei întrebări legate de petrecerea vieţii voastre. Pe lângă rochia mult visată, angajaţii casei de modă vă vor oferi şi cele mai bune sfaturi, astfel încât nunta mult visată să devină realitate. Clienţii pot alege un model, din cele câteva sute existente în ofertă, iar în cel mai scurt timp personalul va lua măsurile miresei. Mai mult, dacă ai ales deja modelul de pe Internet, poţi merge cu el la salon şi vei arăta aşa cum ai visat în ziua cea mare. Nu ştiţi ce accesorii să purtaţi, ce pantofi, ce coafură? Nu-i nimic, în timp ce probezi rochiţele poţi să afli multe răspunsuri… oferă şi consiliere în domeniu.

Primul gând care ne invadează atunci când vedem o mireasă este că arată excepţional, însă puţină lume ştie câte chinuri şi nopţi nedormite stau în spatele alegerii unei ţinute potrivite. Responsabilităţile se impart între mirese şi personalul Casei Tania. Am ajuns la această concluzie după ce am stat de vorbă cu una dintre proprietarele Casei, doamna Andreea Bal.

tania
ROCHIE + ZÂMBETE = NUNTĂ REUŞITĂ

În 2006, atunci când eu şi sora mea geamănă am început afacerea la Cluj, vindeam rochii de mireasă pe bandă rulantă,nu existau atatea modele de rochii si parca nici pretentiile nu erau asa mari. Sunt şi persoane care se lasă din start pe mâna noastră, altele însă trebuie să probeze zeci de rochiţe pentru a se convinge că au ales modelul potrivit. Facem retuşuri până în ultima zi, mai ales că mai toate fetele slăbesc până la marele eveniment. Nimeni nu pleaca de la noi fără să fie convinsă că este rochia mult visată, fără să fie fericită şi multumită de alegerea făcută.

Ne propunem ca în ce mai scurt timp să deschidem un alt magazin, tot în zona centrală a oraşului. Avem nevoie de un spatiu mai mare, mai frumos. Acum a venit vremea să trecem la un alt nivel, să ne extindem.

Firma mamă se află La Piatra-Neamţ. Acolo au început părinţii mei în anul 1990. Mama croia modelele, iar tata le cosea la maşină. Acum au reuşit să extindă afacerea. Munca părinţilor mei este respectată şi apreciată în continuare. Avem mirese care cumpără de la Casa Tania venind din Galaţi, Constanţa, Bacau, Iasi, aproape toata zona Moldovei, iar la salonul din Cluj avem multe mirese din judetele invecinate sau chiar cliente care duc produsele noastre în strainătate. Reclama funcţionează mai ales prin recomandări directe. De fapt, noi putem spune că ne facem reclama la fiecare nuntă! Daca rochia este frumoasă şi o defineşte pe mireasă, toată lumea o va întreba de unde şi-a cumpărat-o, iar aceasta este cea mai bună reclamă. Acum începe sezonul şi le aşteptăm pe viitoarele mirese la Casa Tania.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.