Înaintea mult așteptatei Zone Metropolitane, oamenii de afaceri din Cluj dezvoltă zone de interes pentru clujeni și nu numai. în localitățile de lângă oraș. Toată lumea a auzit de Aqua-Park-ul din Florești, aceasta fiind de fapt singurul din toată zona. Mii de oameni i-au trecut pragul de la deschidere și până în prezent fiind o posibilitate mai mult decât plăcută de a petrece o zi de vară, împreună cu familia, prietenii sau rudele. Lângă aqua-park, aceeași firmă a inaugurat recent o SALINĂ. Da, o salină la cinci minute de mers cu mașina! Noul centru de relaxare și terapie cu sare își așteaptă oaspeții, iar copiii primesc o atenție deosebită, într-un spațiu special amenajat pentru ei, o animatoare va avea grijă ca timpul petrecut aici să fie unul de calitate. Cât de benefic este acest centru este inutil să vă mai spunem...
TERAPIE CU SARE ÎN FLOREȘTI

Încercăm o descriere a noii saline, pentru a vă convinge că nimeni, pentru nici măcar cinci minute nu va simți că pierde timpul dacă decide să petreacă o zi aici.

Salino Terapia are mai multe zone de relaxare, în primul rând este vorba despre o piscină cu apă sărată, pe marginea căreia se află băncuțe pentru odihnă. Apoi, o mini-salină pentru copii, unde aceștia se pot simți bine și liberi în același timp că nu vor deranja pe nimeni. Adulții vor sta astfel liniștiți, iar dacă doresc să își prelingească cura de sare, pot intra în sala de jocuri antiplictiseală și să câștige la table sau sah, de ce nu?

Nu putea să lipsească sauna de tip finalandez, cea de masaj, zona de relaxare pe șezlonguri, baia de aburi sau dușurile. Ne-a atras atenția ”dușul emotional”! Dacă ajungeți acolo inaintea noastră, vă rugăm să ne scrieți despre experiența trăită. A... după dușuri, urmează zona de gheață și zona romantică pentru cupluri! Una rece, una caldă!

salina
Un abonament cu 10 intrări costă 500 de lei pentru adulți și 300 pentru copii. Masajul este, la fel ca în marile centre spa, un cost aditional. Pachetul de familie costă 150 de lei, valabil pentru doi copii și doi adulti, iar o singură intrare costă 60 de lei. Într-o zi senină vă recomandăm aqua-park-ul, iar într-una innorată Salino Terapia. Acest lucru pentru că cele două destinații se completează perfect una pe alta, iar seriozitatea și implicarea proprietarilor ne oferă siguranța că banii nu sunt aruncați, sunt investiți în ceva foarte important, cum ar fi petrecerea unei zile frumoase împreună cu cei dragi.

Interviu cu domnul Radu Muresan, proprietar Aqua-Park si Salino Terapie Florești

salina”În 1993, am cumpărat un teren de 2 hectare în Florești unde intenționam să ne construim o locuință de familie. În scurt timp, ne-am dat seama că, terenul, pe care se aflau atunci două grajduri, este prea mare. Prima dată am construit pensiunea ”Casa Zânelor”, apoi, pentru că restaurantul aferent a devenit neîncăpător în fața cererii, am realizat o terasă acoperită pentru nunți și un amfiteatru de vară. Anul acesta inaugurăm o altă terasă pentru evenimente speciale.”

”După o vizită în străinătate, m-am întors cu idei noi! Aveam încă mult teren și am decis să construim un aqua-park, acesta fiind singurul din tot județul . Oferta trebuia completată, așa că am decis în continuare să construim o salină, inainte aici funcționa un club de noapte, dar ne-am gândit că acesta nu era în concordanță cu ceea ce ne propusesem să facem aici.”

”Salino Terapia este un proiect important pentru noi, completează o ofertă pe care noi am gândit-o de foarte multă vreme și care se adresează tuturor clujenilor, indiferent de vârstă sau categorie socială.”

”Această idee, construirea unei saline pentru relaxare, ni s-a părut potrivită în contextul actual, toată lumea trăiește în mare viteză, iar stresul cotidian ne face mari probleme. Suntem convinși că avem nevoie de astfel de locuri, în care să ne desprindem de activitățile noastre zilnice. Să încercăm să ne relaxăm si, în același timp, să avem parte și de o ușoară terapie pentru minte și trup.”

”Este un domeniu sensibil, pentru că lucrăm direct cu oamenii, dar suntem pregătiți să facem față tuturor provocărilor. Ne dorim ca toți cei care vin aici să se simtă bine, să putem în câțiva ani să spunem că toate eforturile noastre nu au fost în zadar. Avem deja o pagină de facebook unde puteți găsi mai multe, inclusiv filme de prezentare. Așadar vă așteptăm pe pagina de facebook Salino Terapie Laguna.”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.