Talentul care construieşte vise

Vi se întâmplă să închideți ochii și să vă imaginați într-o rochie de prințesă? Sau poate într-o ținută care să-ti dea aripi, curaj, atitudine, aprecieri? Dacă răspunsul este pozitiv, este momentul să acționați! În această lună vă propunem să cunoșteți o doamnă talentată și cu suflet mare! Este vorba de o bucureșteancă cu un nume predestinat să ajungă cunoscut și apreciat, CRINA MARINESCU. Iată o scrisoare a domniei sale către toate clujencele! Vă invităm să parcurgeti rândurile de mai jos, veți vedea că totul este posibil dacă faci ceea ce îți place, dacă te implicit până la epuizare în proiectele tale. Doamnelor (și domnilor) să facem cunoștință cu Crina Marinescu!
Primii mei pași în viață au fost puternic influențați de mediul artistic în care m-am născut. Am crescut în București într-o familie de artiști; în miros puternic de toluen, între pânze neterminate și partituri muzicale, vocalize, rochii de scenă, peruci și farduri. Încă de la șase ani m-a fascinat lumea modei și ideea de a crea. Firesc, am început să combin teatrul cu pictura, de aici s-a născut rațiunea mea de a trăi: necesitatea de a crea veșmântul. Am parcurs toate etapele necesare formării mele ca designer vestimentar, culminând cu absolvirea școlii populare de artă din București. După ce am obținut mai multe calificări în domeniu, am ales să lucrez cu cele mai bune brand-uri din țară: Tina R, Atelierele DADA, Castel film sau Cristallini. Din dorința de a cunoaște mai mult, am depăsit granițele țării. Spania, țara care mi-a găzduit familia timp de aproape zece ani, a fost locul unde capacitatea mea practică s-a rafinat și s-a perfectionat. Croitoria la comandă și rochiile de lux mi-au lărgit orizonturile profesionale, iar costumele pe care le-am creat pentru companiile de teatru de acolo au fost cea mai glamouroasă experiență a mea. În urmă cu câțiva ani, m-am întors acasă și am adus cu mine idei noi. Printr-o conjunctură de evenimente fericite din viața mea și ajutată de cei mai buni prieteni, am ajuns pe meleagurile Clujului. Aici ideile mele, în ceea ce priveste vestimentația feminină, au prins viață. Au fost acceptate, dorite și plăcute. Așa s-a născut brand-ul "Crina Marinescu Atelier". Recomandările excelente ale multora dintre clientele mele sunt o dovadă a însușirilor care excelează când sunt folosite cu talent și cu nobilul scop de a înnoi permanent idealul de frumusețe al femeii din zilele noastre. Cine mă cunoaște, știe deja că punctul meu forte este capacitatea de a adapta fiecărei piese vestimentare, personalitatea aceleia care o va purta.

crina marinescu
Din atelierul meu nu ies niciodată două rochii la fel! Delicatețea și eleganța detaliilor pe care le confer fiecărei piese vă va face să vă simțiți admirată, fericită și unică. Îmi place să cred că, prin mijloace simple dar bine alese, orice persoană talentată poate avea momentul său de geniu și se poate afirma dacă alege momentul și locul potrivit.

Așa că vă provoc să mă cunoașteți vizitându-mi pagina de facebook Crina Marinescu Atelier, sau sa-mi treceți pragul micuței mele ”case de modă” unde puteți găsi rochii de mirese deosebite sau vestimentație de gala și de coktail. Vă aștept să sunati la 0769.213.975, de luni până vineri, între orele 9.00 și 18.00 pentru programare.

Cu speranța că vom putea experimenta împreună cea mai frumoasă poveste, în care rolul principal sunteți dumneavoastră, stapâna rochiei mult dorite, visate și în final îmbrăcate, vă astept și vă imbrațișez cu drag!

Cu stimă, Crina Marinescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.