Vacanța de vară a sosit, iar Transylvania College organizează anul acesta cea de-a cincea ediție a  "Transylvania  Leadership Camps 2017", în stațiunea Muntele Băișorii. Tabăra este destinată tuturor copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 17 ani.
UN PROIECT UNIC ÎN TRANSILVANIA

Fondatorii școlii Transylvania College iși propun continuu să extindă procesul de formare a caracterului tinerilor dincolo de sălile de clasă, de data aceasta într-un cadru natural deosebit, unde participanții iși pot găsi armonia sufletească, distanțându-se de zgomotul zilnic și de tehnologia din jurul lor. Deschiderea spre natură-o sursă infinită de ințelepciune și pace-se dobândeste prin tehnici de Yoga și Mindfulness. Copiii vor petrece mult timp în natură, observand-o, învățând să o aprecieze și să o ocrotească. 

Tabăra pune un accent deosebit pe consolidarea principiilor de leadership și de responsabilizare a participanților. Ei învață să răspundă provocărilor vieții, să persevereze, să-și descopere creativitatea prin activităti de artă, dramă și meșteșuguri, să-și dezvolte abilitătile de comunicare în cadrul grupurilor de discuții despre valori personale sau moral-civice.

Începând din acest an, tabăra va conține și un program de implicare în comunitate, elaborat de specialiștii colegiului, referitor la conștientizarea tinerilor din zona Băișoara asupra potențialului turistic al zonei și a dezvoltării sustenabile a comunității.

Pe de altă parte, tabăra "Transylvania Leadership Camps 2017" a fost creată pentru a construi o punte de legătură între România și Statele Unite ale Americii. Traineri americani experimentati și profesori pasionați de la Transylvania College vor oferi copiilor un program plin de activități captivante, interesante, voie bună și o vacanță de neuitat!   

Cei intereați se pot înscrie la una dintre cele trei sesiuni organizate în această vară:
  • 1 - 13 iulie; tur Transilvania între 10 - 13 iulie;   
  • 15 - 27 iulie; tur Transilvania între 24 - 27 iulie;
  • 24 iulie - 6 august; tur Transilvania între 24 - 27 iulie.

Primele două sesiuni sunt destinate adolescenților cu vârste cuprinse între 11 și 17 ani, iar în cea de-a treia, se așteaptă copii cu vârsta cuprinsă între 7 și 15 ani.

În cele patru zile de călătorie prin Transilvania, participanții vor vizita obiective turistice importante ale zonei: Salina Turda, Cetatea din Alba Iulia, orasul Sibiu, Castelul Peleș din Sinaia, Castelul Dracula din Bran, având programate activități în Parcul de Aventură din Păltinis și multe altele. Participarea la turul Transilvaniei este opțională.

Înregistrările se pot face online completând formularul online: TLC 2017. Mai multe detalii despre tabară puteti gasi pe site sau pe pagina de Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.