Degeaba vă spunem noi că Pensiunea "Casa Zânelor" din Florești este un loc cu totul și cu totul special! Trebuie să mergeți până acolo, să respirați aerul ”de Florești” și să vă convingeți că, pe lângă amplasarea complexului într-o zonă liniștită, servirea și atmosfera, sunt speciale, iar oferta de nerefuzat! Printre serviciile oferite de pensiune, pe lângă cazare în cele mai bune condiții, puteți găsi: parcare, saună, biliard, trasfer VIP de la aeroport, terenuri de tenis, fotbal, tenis de masă, foișoare și locuri de promenadă, debarcader, masaj de mai multe tipuri, restaurante de servit masa ”a la carte” sau pentru orice fel de eveniment care are loc în compania sau în viața dvs. personală.
PENSIUNE, RESTAURANT ȘI CENTRU SPA

Domnul Radu Mureșan ne convinge că destinația ”Casa Zânelor" este și va fi printre preferatele clujenilor, românilor și chiar a oaspeților de peste hotare.

Complexul a fost finalizat în 2007, iar de atunci a suferit nenumărate schimbări și acest lucru din grija pe care o purtăm oaspeților noștri. În prezent, Casa Zânelor dispune de aproximativ 40 de camere de cazare, renovate după ultimele standarde. Exteriorul este înconjurat de o grădină mare cu două foișoare unde pot avea loc mini-petreceri sau, pur și simplu, pentru o ieșire împreună cu familia.

Nici un client nu este uitat la casa Zânelor... cei mici se pot plimba pe o alee destinată lor. Aceasta are bănci, dar și statui ale personajelor din desenele Disney. Nu există familie care să fi fost aici și care să nu fi plecat mulțumită și relaxată. În plus, avem o sală întreagă unde cei mici se pot relaxa sau pot participa la petreceri tematice.

Acum, dorim să ridicăm o sală polivalentă, cu o capacitate de 600 de locuri. Am observat că ar fi nevoie pe piață de așa ceva, și, cât de curând, o vom da în folosință. Aici, vom organiza nunți, conferințe internaționale sau chiar concerte. Sperăm ca artiști iubiți și renumiți să susțină aici spectacole. Până atunci, punem la dispoziția celor interesați o sală cu o capacitate de 300 de persoane. Vă așteptăm la Pensiunea ”Casa Zânelor”, avem un spatiu frumos, personal calificat, experiență în domeniul turismului!

Pentru mai multe detalii, vă invităm pe site-ul nostru, casa-zanelor.ro. Față de preturile pe care le găsiți acolo, pregătim tot timpul oferte speciale pentru zilele din interiorul săptămânii, pentru sejururi mai lungi de trei zile sau pentru grupuri. Vă așteptăm în Florești pe strada Sportului, numărul 5. Promitem că nimeni nu va regreta!

Pensiunea Casa Zânelor
office@casa-zânelor.ro
Strada Sportului, nr. 5
Florești, jud. Cluj

Galerie de imagini

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.