Dacă nu aţi auzit de Elite Business Women (EBW) până cum, nu vă faceţi griji, veţi auzi, cu siguranţă! În luna decembrie, într-o dimineaţă friguroasă de luni, ne-am adunat, la chemarea EBW, într-una din sălile de conferinţă ale Grad Hotel Italia. O să credeţi că am pierdut vremea, că ne-am întâlnit doar să ne etalăm toaletele! Ei bine, nu. A fost o conferinţă de calitate, vorbitori interesanţi, femei de afaceri care au povestit cu aplomb despre afacerile lor. Am simţit că poţi face parte din ceva măreţ, că ai noroc dacă ajungi să fii membră a acestei organizaţii.
O POVESTE DE SUCCES

Oameni de afaceri din Cluj, Alba-Iulia şi Bucureşti au participat la ediţia cu numărul 1 a ELITE BUSINESS CLUB CLUJ, un eveniment marca EILTE BUSINESS WOMEN.

elite
Această ediţie nouă de networking şi antreprenoriat a adus în faţa participanţilor modele care au reuşit să dezvolte afaceri în diferite domenii: Bianca Suciu Sharma - proprietar al allaboutjobs.ro, Anca Dinu- proprietar al bistro-ului Apartament 1 şi prezentator Radio Napoca FM, Andrei Oanta - co-fondator Caresta, Loredana Hetea-trainer John Maxwell şi Claudia Corega - proprietar al Clinicii Q Smile.

Evenimentul a fost coordonat de Bianca Tudor, fondatoarea ELITE BUSINESS WOMEN, care a organizat şi o sesiune interactivă de networking organizat şi Q@A.

EBW înseamnă pentru economia românească un nou "motor" de dezvoltare în antreprenoriatul feminin, iar BCR Cluj s-a alăturat acestui eveniment ca partener. În sesiunile din 2017, Banca Comercială Română oferă celor interesaţi programe de educaţie financiară, cu misiunea clară de a contribui la creşterea nivelului de conştientizare a deciziilor financiare pe care orice companie sau persoană fizică doreşte să le ia.

Faptul că femeile sunt tot mai implicate în dezvoltarea afacerilor înseamnă că afacerile devin emoţionale şi emoţionante. Emoţia crează conexiuni umane şi transmite încredere. Aşa am adus împreună peste 3000 de participante, am ajuns în 6 oraşe din România, 2 oraşe din Europa, am avut peste 200 de parteneri şi 100 de speakeri alături.

Te invităm în comunitatea EBW!

Poţi deveni membru ELITE chiar astăzi! Detalii la un click distanţă! www.elitewomen.org.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.