”Omul gospodar își face vara sanie și iarna piscină!”, așa am început discuția cu Daniela Marișcu, managerul general al firmei Aqua Azur, fondatoarea brandului ”Aquatica Experience”. Firma are sediul în Constanța, dar are acoperire națională și a ajuns și pe meleagurile noastre. ”Este evidentă dezvoltarea Clujului de câțiva ani buni și ținând cont că promovăm o industrie foarte profitabilă, industria agrementului, acest oraș își regăsește cu onoare locul. Oamenii muncesc aici, își petrec foarte mult timp câștigându-și banii și atunci în weekenduri au nevoie de o distracție de calitate, care să le garanteze bucuria de a petrece timp cu copiii, cu cei apropiați, iar piscinele sunt garanția bucuriei. Dispunem de foarte multe posibilități de agrement, în funcție de zonă, de ținta pe care clienții noștri doresc să o atingă. Asigurăm la ora actuală cele mai înalte standarde de calitate și siguranță din țară.”
”Apa este purificatoare, ajută oamenii să se deconecteze! La piscine nu vezi oameni triști, dacă vezi înseamnă că ceva nu este în regulă, ceva nu faci bine.” - Daniela Marișcu, General Manager AQUA AZUR, fondatoare brand Aquatica Experience

”Anticipez, ca expert al pieței de agrement, că un aqua-park în zona Clujului poate atrage minim 1000 de utilizatori pe zi. Poate părea impresionant, dar este cât se poate de realist, mai ales dacă locația este bine gândită ca flux comemercial și tehnologic, care să le ofere clienților bucurie, siguranță și plăcerea utilizării.” - Daniela Marișcu, General Manager Aqua Azur SRL, fondatoare brand Aquatica Experience

PORTOFOLIU DE INVIDIAT, VIITOR PE MĂSURĂ

Toate lucrările realizate de noi imi sunt dragi, am o poveste pentru fiecare în parte. Noi am montat tobogane în Delta Dunării, știu că lumea crede că acolo nu sunt nici piscine. La resortul Peninsula, după investiția făcută într-un aqua-park, clientul a fost nevoit să-și mărească capacitățile de cazare, de la 20 la 100 de camere. Aceasta este o poveste de succes și consider că este interesantă pentru potențialii investitori din domeniu. Trebuie să amintesc și de Băile Figa, apoi avem un proiect frumos aici în Florești, pe care dorim să vi-l prezentăm în momentul finalizării lui. Va fi o piscină de tipul ”infinity”, cu o latură de deversare specială și 1000 de metri pătrați. Nivelul de dotare va fi unul excepțional, iar calitatea apei o garantăm, este marca "Aqua Azur".

Aqua-Azur este organizată pe departamente; rezidențial, comercial și cel de proiectare-arhitectură care deservește ambele categorii. Pe rezidențial oferim o gamă de piscine unicat în România, cu un tip de asamblare foarte scurt, din panouri galvanizate, cu o garanție de 30 de ani. Producătorul acestora deține patentul, iar avantajul major este că au un design impecabil și se poate placa cu orice tip de material, montajul durează doar 7 zile și este dotată cu sistemul aferent de filtrare. Poate fi accesorizată până la controlul instalației de pe telefonul mobil.

La investițiile comerciale dezvoltarea unui proiect începe cu partea de design și arhitectură pe care noi le putem livra integral, după care urmează construcția efectivă a corpului piscinei și montarea instalației în spațiul tehnic, apoi finisajele. În total, 60 de zile.

AQUA AZUR se ocupă de proiectare, arhitectură, indiferent dacă piscina este indoor sau outdoor. Partea de arhitectură este realizată în parteneriat cu Alexandru Palcău, un tânăr arhitect premiat deja internațional în 2015, cu proiectul LEGACY, care urmează să fie construit la Beclean, lângă Băile Figa. Am câștigat o nominalizare la un festival care este un fel de OSCAR în domeniu. În plus, proiectul a fost susținut în fața autorităților și a ajutat investitorul public să atragă fondurile necesare.

Reprezentăm exclusiv în România producătorul de talie mondială, POLIN. Acesta realizează chiturile de tobogane și execuția modulelor de bază. POLIN a câștigat toate premiile la nivel mondial în ultimii cinci ani. Recent, a patentat un tobogan impresionant ca dimensiuni si design, denumit ”COBRA”. Are are o capacitate de 100 de utilizatori pe oră și, odată montat, îți garantează vizibilitatea la nivel european. Din fericire, inovația și creativitatea de la POLIN și-a găsit reflexie și în echipa noastră, conceptele noastre fiind foarte apreciate din punct de vedere creativ și funțional la nivel internațional. Avem deja, în cei 15 ani de activitate, peste 5 hectare de luciu de apă. În curând o să facem echipă și la Cluj.

Dezvoltăm în momentul de față proiecte interesante, printre care aqua-park-ul de la Călimănești, unde vom monta cel mai mare tobogan din Roamnia, 14,4 metri la exterior.

Ne dorim ca și alte persoane să capete curaj și să investească în aqua-park-uri. În aceste complexuri de agrement poți include elemente inedite, specifice fiecărei zone. Dacă oamenii preferă mai mult linistea, se poate crea o piscină cu bar inclus, una cu lounge, cu dotări multiple de hidromasaj, iar zona pentru copii să fie separată. Dacă ne adresăm unui public adolescentin care își dorește adrenalină, distracție, putem include un modul dedicat acestora. Totul este versatil din punct de vedere al ofertei, specific fecărui spațiu și client în parte, realizat împreună cu specialiștii noștri.

"Aquatica Experience" înseamnă leadership în dezvoltarea de proiecte creative, eficiente și profitabile în industria agrementului, fiind specializati în parcuri de distracții, aqua parks și zone de divertisment pentru facilități turistice. Ghidați de excelență și profesionalism, transformăm viziunea clientului într-un concept funcțional de success, asigurat un parteneriat valoros: Aqua Azur, Novelty AE și Polin.

Daniela Marișcu, General Manager Aqua Azur SRL, fondatoare brand Aquatica Experience.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.