Un brand 100% românesc, condus de o femeie 200%

Magda Bei, managerul general al companiei Graphtec Design din Constanţa, este apreciată de cei ce o cunosc ca fiind un leader înnăscut. Printre elementele ce o definesc se numară tenacitatea, seriozitatea și pasiunea, calităţi care au făcut posibilă transformarea ei într-un antreprenor de succes. Este susţinută de o echipă puternică ce-i împărtășește valorile și dorinţa de calitate și excelenţă. Iar când această echipă este condusă de un leader adevărat, rezultatele sunt spectaculoase.
Vă invităm să cunoașteţi firma pe care o conduce de 19 ani, GRAPHTEC DESIGN. Este incontestabil un succes pe piaţa de mobilier customizat și semnalistică, iar partenerii săi confirmă seriozitatea și profesionalismul angajaţilor firmei sale. Și este vorba de companii multinaţionale al căror cuvânt este greu de contestat: Philip Morris, Nestle, British American Tobacco, Coca-Cola. Mai multe despre ea și despre firma pe care o deţine în materialul de mai jos, sunt cuvintele unei femei care merită să fie urmată!

GRAPHTEC DESIGN, UN NUME DE ŢINUT MINTE!

"Compania noastră a luat fiinţă în 1998, în timp ce, călătorind prin lume, am primit în dar de la prieteni de suflet o idee și 5000$, împrumut pentru 5 ani. Pentru că eram la a patra încercare de business personal, la numai 24 de ani, împreuna cu soţul meu, un om minunat, și un băieţel de 4 ani, aveam deja un minim de experienţă în domeniul afacerilor. Astfel, a luat fiinţă Graphtec Design care în prezent este o companie cu 120 de profesioniști specializati în proiectare, design, arhitectură, confecţii metalice, material plastic, compozit mineral și consiliere de specialitate. Ne onoreaza un portofoliu de peste 36.000 de tipuri de produse unice, durabile, care fac afacererile mai vizibile, stabilesc identitatea și poziţionarea corectă pe piaţă."

"Realizăm proiecte customizate având ca punct de pornire expertiza noastră de o viaţă, astfel că partenerii noștri beneficiază de calitate la nivel occidental, la costuri de Europa de Est. Cu o viziune extinsă și experimentată zilnic, susţinem toate proiectele clienţilor noștri prin preluarea responsabilităţilor produsului dorit, fiind implicaţi încă de la consiliere, la design și proiectare, până la producţie și instalare. Suntem o companie în care managementul calităţii vorbește prin produsele noastre, iar portofoliul companiei noastre ne clasează ca lider în domeniu. Suntem activi și permanent interesaţi să inovăm, de aceea proiectele laborioase sunt pentru noi o bucurie și o provocare, în acelasi timp." Magda Bei, owner Graphtec Design

AI CÂȘTIGAT CONTINUĂ, AI PIERDUT CONTINUĂ!

”Afacerile se fac cu și din iubire de oameni și este felul meu de a-mi construi echipa! Am decis să investesc în calitatea relaţiilor inter-umane ca un om responsabil, îmi place să construiesc relaţii și parteneriate pe termen lung, cu discernământ si planuri mari de viitor. Știu că de bunul mers al afacerii noastre depinde prosperitatea și liniștea familiilor oamenilor din compania noastră și asta îmi dă putere și teamă, în același timp. O teamă constructivă însă, pentru că mă obligă să caut zilnic soluţii pentru bunul mers al lucrurilor. Un deziderat al meu este ca fiecare angajat al companiei Graphtec Design să își poată permite să aibă o viaţă frumoasă, să poată să le ofere mai multe copiilor lor, să aibă o viaţă lipsită de griji. Așa gândesc eu calitatea vieţii într-o familie, așa văd eu lucrurile ca femeie, ca mamă, ca antreprenor în România. Pun mare preţ pe relaţia cu colegii, partenerii mei, îmi povestesc multe dintre problemele lor și fac tot ce pot să îi sprijin, astfel încât ei să poată fi cu toată mintea dedicaţi sarcinilor din companie, astfel împreună slujim cu interes și dedicare de 100% planul nostru de viitor pentru o viaţă mai bună."

În portofoliul nostru avem rezultate notorii, dar și încercări grele. Antreprenoriatul e un parcurs pavat cu satisfacţii, dar în spatele fiecărui succes sunt temeri de om obișnuit, pierderi, renunţări, sănătate zdruncinată. Sunt câteva momente pe care vreau să le împărtășesc cu voi, pentru că sunt acele situaţii din care, la vremea respectivă, nu am știut daca o să ies și dacă o să pot să continui. Deși am avut mentori și susţinere din partea tuturor, nu am înţeles din prima cum se conduce o companie de succes, așa că am aplicat un management intuitiv care nu avea legătură cu termenul de management de risc și nici cu informaţia că lipsa ”cash-ului” îţi poate provoca falimentul, astfel că în primele 11 luni de activitate am avut un miliard și jumătate de plată către furnizori și doar 250 de milioane de încasat de la clienţi, fapt care indica un topogan sigur către incapacitate de plată și finalul celei de-a cincea încercări de business din viaţa mea. Doar sentimentul “că știi că poţi“ te mai poate salva, nu neapărat că ai avea vreo idee despre cum să rezolvi acea situaţie, simţeam pur și simplu, că nu acesta este sfârșitul. Dar cum toate afacerile din lumea asta se fac cu oameni, am rugat toţi clienţii să ne ajute cu avansuri la comenzile care erau deja în derulare și am rugat furnizorii parteneri să ne susţină o perioada de 3 luni, până ne revenim prin acumulare de încasări. A fost momentul în care am înţeles că atunci când se dărâma un zid lângă tine, nu este cazul să te sperii, ci doar să privești până unde se rostogolește ultima piatră, fără să te implici în energia aceea pe cât de negativă, atât de uriașă, care îţi blochează mintea și îţi transmite obsesiv întrebarea “de ce mi se întâmplă mie?! Ca să pot accepta provocarea, am schimbat perspectiva de abordare și în loc să mă întreb ”de ce eu?!”, mi-am spus ”dar de ce nu eu?! Toţi cei care ne susţin în activitatea noastră sunt pentru noi o binecuvântare!

"Chiar daca conduc de 19 ani o mare companie și fac parte din povestea de viată a sute de oameni, nu sunt puţine momentele în care îmi este greu. Îmi recunosc slăbiciunile și îmi depășesc zilnic limitele. Încă atunci când obosesc sau cei din jur insistă să mă convingă că nu se poate obţine succesul în ţara asta, contracarez acest sentiment copleșitor cu DORINŢA mea interioară orientată către un VIS mare pentru o viaţă frumoasă și de calitate în ţara noastră, în care simţi zilnic fericirea că exiști și astfel zâmbești senin privind la iubirea pe care o primești în dar de la semenii tăi!"

Toţi cei care ne susţin în activitatea noastră sunt pentru noi o binecuvântare!

www.graphtec.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.