Platinia - un proiect remarcabil pe piața imobilară clujeană

Platinia - un proiect remarcabil pe piața imobilară clujeană, o noua destinatie în centrul orașului! Cu toții ne-am întrebat ce înseamnă acest lucru, ce aduce nou, dacă era necesar și așa mai departe. Ce am aflat vă spunem și dumneavoastră, o să remarcați că lucrurile nu sunt deloc simple, că investitorii sunt binevoitori și că așteaptă clujenii la cumpărături si la distracție. Ar trebui mai întâi să vă spunem că este vorba de un proiect complex , nu este vorba despre un ”alt mall”, ci despre o galerie comercială centrala, hotel, restaurante și apartamente pentru locuit, cu o gradină suspendată spectaculoasa. Situata pe locația fostei fabrici de bere Ursus, noua construcție are suprafața construită de 55 de mii de metri pătrați, iar costurile ridicării ei depășesc 25 de milioane de euro.
UN PROIECT AMBIȚIOS, O POVESTE DE SUCCES

Povestea brandului Platinia a început în 2012, cu primul proiect , Platinia Lounge Residence , construit pe strada Dorobanților, un ansamblu mix: rezidențial, comercial și birouri. Conceptul Platinia a fost creat ca un răspuns firesc la o cerere care nu era suficient acoperită pe piata imobiliara, un concept care sa aduca un plus de valoare spatiului de locuit . Ne referim aici la apartamente situate în zona centrală a orasului, construite cu materiale de calitate, cu o arhitectură deosebită și care să ofere un confort sporit locatarilor. Pentru locatari a fost creat un pachet de servicii premium care include: lounge-ul de primire, cardul de membru, serviciile de concierge hotelier, pază 24/24 și parking subteran. Proiectul a avut un real succes, toate apartamentele fiind vândute înainte de finalizarea lucrărilor. A urmat o construcție similară ca mix de funcțiuni și caracteristici pe strada Constanța. Cele 2 proiecte însumează 175 de apartamente, peste 7000 de metri pătrați de spații de birouri și alți 2000 de metri de spații comerciale.

NOUA DESTINAȚIE DIN CENTRUL ORAȘULUI

Conceptul introdus în urmă cu cinci ani a fost păstrat si imbunatatit prin crearea unui mix de functiuni inedit atat la nivel local cat si national : rezidential, comercial si hotel. Mixul de functiuni este dictat si de avantajele oferite de zona in care este amplasat noul proiect , in imediata proximitate a universităților, campusului studentesc, parcului central, stadionului Cluj Arena sau Salii Polivalente. Cele 187 de apartamente, dispuse pe șase nivele, au fost poziționate in zona nordică, pentru a fi ferite de zgomot, iar locatarii beneficiază de aceleași pachet unic de servicii. În plus, au acces direct la galeria comercială și grădina suspendată amenajată deasupra acesteia, care are aproximativ 4000 de metri pătrați, o premieră absolută pentru Cluj-Napoca!

Un element de noutate este si ledscreen-ul de 72 mp , montat pe suprafața sud-vestică, care reda imaginile la o rezolutie de exceptie si aduce un element hitech fatadei, impreuna cu iluminatul led de pe corpul de hotel . Apoi, trebuie menționat și conceptul introdus de investitori ”Platinia Market”, de asemena o premieră absolută pe piața locală, un loc unde Platinia va aduce împreună producătorii locali, care vor vinde alimente produse după rețete clasice, fructe și legume proaspete, atent selectionate, brânzeturi și mezeluri „de casă”, cu alte cuvinte putem cumpăra dintr-un singur loc produse tradiționale!

Galeria Comercială Platinia Shopping Center este amplasată la parterul și la mezaninul întregului proiect cu o suprafață totală de 13.000 de mp, cea închiriabilă fiind de aproximativ 11.000. Platinia Shopping Center va gazdui 50 de retaileri care vor oferi vizitatorilor o selecție variată de produse și servicii, de la branduri binecunoscute de fashion și beauty, la magazine cu articole sportive, încălțăminte, electrocasnice, librărie, papetărie, produse naturiste, bijuterii și jucării.

Vizitatorii vor putea servi masa într-o atmosferă relaxată, la cele patru restaurante ”à la carte” cu specific diferit, ce vor dispune de terase exterioare deschise într-o piațetă comună. Restaurantele care sunt prezente la Platinia Shopping Center sunt ”Marty Plaza”, restaurant cu specific international, ”Chop urban Grill”, care oferă preparate la gratar și winebar, ”Amagusto”, restaurant cu specific italian și ”Sakura Asian Cuisine”, sushi bar și gastronomie asiatică. La intrarea principală, clujenii sunt întâmpinați de cafeneaua Meron și Gelateria Beldi.

Pentru cei aflați în trecere prin orașul nostru, a fost construit și hotelul -Platinia Luxury Suites. Acesta are 120 de apartamente, dispuse pe 11 nivele . Hotelul va pune la dispozitie apartamente de lux, care vor oferi o priveliste panoramica asupra orasului. Hotelul are și două zone multifuncționale: ~Platinia Business Lounge~, situat in zona de receptive, cu servicii de printare, scanare sau copiere documente și un spațiu multifuncțional ~Meeting& Events Space”, situat la etajul 9, cu acces la o terasă exterioară proprie. La subsolul si demisolul ansamblului este pozitionat parkingul subteran care insumeaza peste 500 de locuri de parcare.

Clientul Platinia este o persoană care pune preț pe calitatea produselor și serviciilor de care are nevoie, care pune accent pe calitatea vieții personale, este o persoană care are o viață dinamică și activă, care iubește orașul și zona centrală, este gurmand și vrea să savureze aromele culinare într-o ambianță plăcută, muncește mult, dar iși face timp (în drum spre casă) să se relaxeze si sa uite de problemele de peste zi. Este o persoană care iubește tot ce e nou și modern, iubește viața urbană și vrea să simtă pulsul orașului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.