Restaurantul Shanghai pentru toate generaţiile

Restaurantul Shanghai s-a deschis în aprilie 1998, prin unirea eforturilor a trei asociaţi–un chinez și doi români, respective Yuan Dong, Călin Mureșan și Iacob Ungur. Încă de la deschidere ne-am străduit să oferim clienţilor noștri mâncare sănătoasă și servicii cât mai bune, în timp reușind să ne câștigăm un loc aparte pe piaţa culinară a Clujului.
În anii de început, oamenii erau puţin reticenţi faţă de acest gen de mâncare, însă în timp s-au convins că este mai sănătoasă și poate fi chiar delicioasă. În acest sens, dorim să subliniem faptul că la prepararea mâncării nu folosim glutamat de monosodiu (E621).

În acei ani, mulţi părinţi veneau împreună cu copiii la restaurant, iar în prezent acei micuţi au devenit adulţi, care au și ei copii și își invită la rândul lor părinţii, astfel trei generaţii se bucură împreună de ceea ce poate oferi restaurantul nostru: ambianţa plăcută, mâncarea deosebită și o servire ireproșabilă. Ne bucurăm și noi alături de ei văzând că pasiunea pentru mâncarea chinezească s-a transferat de la o generaţie la alta.

De asemenea, suntem fericiţi când vedem că după școală elevi de diferite vârste împreună cu părinţii sau bunicii intră în unităţile noastre Shanghai Express pentru a se delecta cu preparatele noastre. La un moment dat, ne gândeam ca unul din sloganurile noastre să fie “Aţi văzut chinezi obezi?”. Răspunsul credem că este “Nu”, cu atât mai puţin copiii lor, secretul fiind această mâncare sănătoasă.

Pentru a promova mâncarea chinezească în rândul celor mici, de câţiva ani la restaurantul nostru luna iunie este declarată “Luna Copiilor”. În această lună, copiii cu vârsta de până la 10 ani mănâncă gratuit din meniul pentru copii al restaurantului. Tot în acest sens, pornind de la un alt slogan al nostru “Mai bine să guști o dată decât să auzi de o sută de ori!”, anul trecut în luna iunie am invitat la restaurant peste 700 de elevi, de la 6 școli, pentru ca ei să “facă cunoștinţă” cu mâncarea chinezească, o alternativa sănătoasă comparativ cu alte oferte de pe piaţa culinară.

Şi în acest an, vom invita cât mai mulţi copii, pentru că ei sunt viitorii noștri clienţi! În final, dorim să mulţumim tuturor clienţilor noștri care au fost alături de noi în toţi acești ani și au avut încredere să vină împreună cu copiii lor în locaţiile noastre. Mulţumim actualilor și foștilor noștri angajaţi care au depus o muncă deosebită și și-au investit o bună parte din viaţa la locul de muncă (avem angajaţi cu 19 ani vechime).

De asemenea, mulţumim colaboratorilor noștri care ne-au furnizat produse și servicii de foarte bună calitate. Nu în ultimul rând, îi mulțumim lui Dumnezeu fără ajutorul căruia nu am fi ajuns până aici!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.